BMW Service

Få ett pris nu på din service utan kostnad Klicka här!

Smidigt & enkelt i vilken tidpunkt som helst!

Vi ger inte våra kunder genomsnittspriser vi erbjuder våra kunder fasta priser med ingen väntetid alls! 

Fördelar med MekaExperten

MekaExperten villkor tillåter inga ändrade priser efteröverenskommelse, service arbeten går punktvis med fulla kontroller, upptäcks fel vid en service på din BMW får du en gratis protokoll på det innan avfärd från MekaExperten bilverkstad.

Vid felsökning

Noggrannheten på MekaExperten går inte att jämföras, vid felsökning kräver våra villkor att resultatet verkligen är rätt, våra krav är att om felsökningen och reparationen inte kommer överens och felen kvarstår är det inget vår kund är skyldig för! Vi står för våra misstag och vårt mål är nöjda kunder. Dessa erbjudanden är svåra att finns i bilverkstad världen!

Om kund och verkstad har ett annat överenskommelse som en stegvis felsökning, då är detta utanför MekaExpertens villkor.

Pris garanti

Vi på MekaExperten ger dig ett prisgaranti i endast jämförelse med märkesverkstäder och återförsäljare! MekaExpertens villkor är högt uppsatta eftersom noggrannheten jämförs med märkesverkstäder och återförsäljare.

3 års garanti

Vi erbjuder garanti på arbete, service samt reservdelar endast på det som utförs.

Gratis rådgivning

Har du frågor kring din bil, din reparation, eller hur det kommer att gå till den kan vara frågor från A till Ö kring din bil.

Behöver din BMW service?

För att garantera och säkerställa långt arbetsliv för din BMW är det väldigt viktigt att du underhåller din BMW med service. Det är viktigt att ha koll på servicen helst med jämna mellanrum. Att göra service på din BMW är inte bara att byta olja och filter, eller andra delar som luftfilter, kupefilter, tändstift, bränslefilter etc. Utan de är en kontroll på din BMW innan problemen faller in. Där verkstaden ser till att allt fungerar som det skall. 

Vid en service känns det tryggare att ta hjälp av MekaExperten Verkstad, glöm inte att fråga vilken typ av underhåll din bil behöver och vad priset är.

Få reda på service pris på din BMW

Läs mer om:

 

BMW Service & Underhåll

BMW återförsäljareBMW FelsökningBMW PrisgarantiBMW ServiceBMW Service prisBMW Service StockholmMärkesverkstad

Comments are disabled.

Hej, Hur kan vi hjälpa dig?