Om oss

Om MekaExperten

På MekaExperten utför vi jobb där vi bland annat byter däck, reparerar, felsöker, besiktar och servar bilen. Vi säljer även däck, reservdelar och erbjuder bilbärgning. Årligen så har vi både privatpersoner och företag som får sin bil redo hos oss. När vi får in din bil så börjar vi med att felsöka den och ser vad som behövs lagas efter det så får ni en offert och sedan beställer vi delarna till din bil som ska repareras. I MekaExperten-koncernen så ingår även bilinformationsbolaget Car.Info där vi erbjuder registrering för att ha en bättre koll på underhållningen av bilen.

På MekaExperten försöker vi alltid göra reperationsprocessen så enkel, riskfri och lönsam som möjligt för alla våra kunder.

Vår historia

MekaExperten grundades år 1970 under namnet Kassimsbilverkstad. Vid denna tidpunkt så var verksamheten fokuserad i Södra Irak. Verksamheten har sedan dess expanderat till Södra Stockholm där både företag och privatpersoner får ta del av tjänsterna som MekaExperten erbjuder genom att boka via vår hemsida.

Välkomna in!

Bilservice Reservdelar Bilbärgning – Ett bättre bilunderhåll.

  • Kvalitet
  • Noggrannhet
  • Säkerhet
Hej, Hur kan vi hjälpa dig?