Audi Serviceintervall

Audi serviceintervall,

Består av olika service paket, som är anpassade efter din körstil.

De olika paketen är en blandning av

Oljebyte – Service

Basservice / Inspektionsservice

Storservice

Med extra tillägg av:

Kamrems byte

Bromsvätska byte

Kylvätska byte och andra punkter.

För att du skall säkerställa vilken service din bil behöver kontakta oss, eller boka tid den går bra att erbjuda dig ett svar per tel. eller mejl

Få fast pris på service

Oljebytesservice

Audi och andra bilmodeller har en service teknik som läser av din körstil, hur långt du kör med din Audi och hur lång perioden är sedan senaste servicen, samt bilens individuella driftförhållanden. När det blir dags för service varnar bilens serviceintervalldisplay att det är dags för ett oljebyte alternativt annan service typ.

Audi g-tron-modeller har ett fasta oljebyte intervall system, dessa system varnar för ett påminnelse i bilens informationsdisplay. En Audi G-Tron påminner om oljebyte service var 12:e månad eller 15000km.

Vid en oljebytesservice hos MekaExperten används kvalitets motorolja, vätskor, filter, tändstift, växellådasoljor motsvarande original delar.

Inspektionsservice

Inspektionsservice består av olika kontrollpunkter som vi går igenom, för att säkerställa funktionen på din Audi. Inspektionsservice intervaller går på 24månader eller 30 000km anpassas efter vilket som uppnås först, bilens smarta system påminner dig om nästa service i förväg för att du ska kunna boka tid i tid, samt att du har koll på bilens service intervaller.

Service – Pris

MekaExperten Service – Kvalitet som håller!

MekaExperten service är motsvarande Original service, vi tar hänsyn på din Audi, allt som demonteras monteras tillbaka, om det visar sig muttrar skruvar eller liknande som fattas bjuder vi gärna på dessa för att få ihop din Audi för bästa service och komfort. (under arbetets vägledning).

Våra väl utbildade och erfarna mekaniker litar vi på. Vi säker konstnaderna för våra kunder genom att kontrollera bilen vid olika punkter meddelar dig om vilka tillägg som behövs för din Audi utöver servicemomentet för att du skall slippa flera verkstads besök. Våra utbildade och erfarna mekaniker använder sig av specialverktyg och kvalitets reservdelar motsvarande original delar, anpassade för din bil.

Audi Service & Underhåll

Audi Bromsvätska byteAudi kamremsbyteAudi OljebyteeserviceAudi Service intervallAudi ServiceintervallBasserviceInspektionsserviceKylvätska byteoljebyteOljebytesserviceStorservice

Comments are disabled.

Hej, Hur kan vi hjälpa dig?